İkea Orta Sehpa Modelleri

ikea-orta-sehpa-modelleri

Salonunuzun veya oturma odanızın vazgeçilmez dekorasyon öğelerinden biri olan orta sehpa modellerini tanıtacağız. Orta sehpalar koltuk takımları ile uyum sağladığında, odanıza farklı bir güzellik katarlar. Çünkü orta sehpa olmadığı durumlarda halınız boş görünerek, odada birşeylerin eksik olduğunu hissedebilirsiniz.

Mobilya mağazalarında çok fazla orta sehpa modelleri olmadığını biliyoruz. Bu yüzden sizler için İkea Orta Sehpa modellerinden bahsedeceğiz.

NASIL BİR ORTA SEHPA İSTEDİĞİNİZDEN EMİN OLUN

Odanızın büyüklüğü ve küçüklüğüne göre bir orta sehpa seçimi yapmalısınız. Küçük bir odaya büyük bir sehpa tercih ettiğinizde, odanız daha da küçülecek ve orta sehpanız maalesef çok uyumsuz olacaktır. Çünkü orta sehpa hem ihtiyaç dahilinde kullanım için, hemde dekorasyon için tercih edilmektedir. Sizde odanızın büyüklüğünü hesap etmelisiniz.

RENK UYUMUNA DİKKAT

Renk uyumu dekorasyonun en önemli etkenlerinden biridir. Renk uyumunu iyi sağlayamadığınız durumlarda, orta sehpanız çok emanet duracaktır. Bu yüzden orta sehpanızı seçerken, koltuk ve halı renginizi de hesap etmeyi unutmayın.

KULLANIŞLILIK

Artık ikea orta sehpa modellerinde kullanışlılık göze çarpıyor. Düz ve sade sehpalar yerine daha kullanışlı ve portatif orta sehpaların geldiğini görebilirsiniz.