Küçük Balkonlar için Dekorasyon Tavsiyeleri

kucuk-balkon-dekorasyonu

Herkes ister ki evinin balkonu geniş ve bir oda kadar olsun, istediğim zaman istediğim kadar vakit geçirebileyim. Ama ne yazık ki, bazen her istediğimiz olmuyor. Hayat şartları gereği küçük bir balkona sahip olabiliriz. Küçük balkon denildiğinde, kullanılmayan ve sadece balkon var denilen bir yer konuşulur. Oysa ki küçük bile olsa bazen küçük dokunuşlar ile size küçük gelen balkonunuz, tam bir yaşam alanına dönüşebilir.

DEKORATİF ÇİÇEKLER BALKONUNUZA FARKLI BİR RENK KATABİLİR

Kullanacağınız dekoratif çiçekler ile balkonunuzu renklendirebilirsiniz. Evinize gelen misafirleri, küçük ama bir o kadar iç açan balkonunuza ağırlayarak, onlara eşsiz bir akşam sunabilirsiniz. Bu küçük ama, ruhu büyük balkonunuzda keyifle oturabilirsiniz.

KATLANABİLİR VE PORTATİF MOBİLYALAR TERCİNİZ OLSUN

Katlanabilir eşyaları tercih etmeyi düşünmelisiniz. Çünkü portatif ve katlanabilir mobilyalar balkonunuzun yaşam alanına genişletmek için en güzel tercihlerdendir. Örneğin küçük balkonunuz için tercih edeceğiniz bir masa ve sandalyeler mutlaka katlanabilir olmalıdır. Herhangi bir kalabalık olması durumunda, gerektiğinde bu tür eşyaları katlayıp koymanız gerekebilir.

CANLI RENKLER

Balkonunuz için canlı renkler kullanmanız, sizin için iyi bir seçim olacaktır. Renkli vazolar, saksılar kullanmanız veya korkuluklara çiçek cepleriyle süsleyerek renklendirebilirsiniz. Bunların yanında el emeklerinizi de kullanabilirsiniz. Kendi ördüğünüz eşyalarla süsleyebilir veya hazır el işi renkli örgülerle balkonunuzu donatabilirsiniz.

Oturma alanı sizin en önemli alanız olduğu için küçük bir klasik oturma grubu düşünebilirsiniz. Bu hem yer kaplamaz hemde orta alanın daha büyük olmasını sağlayacaktır. Diğer bir yandan da epey farklı bir balkona sahip olabilirsiniz. Bu size küçük bir oturma odası havası verecektir. Bunlarla beraber, yer yastıklarını da düşünebilirsiniz. İstediğiniz zaman kaldırabilirsiniz veya istediğiniz kadar yer yastığı koyarak çok kişi oturabilirsiniz.

Unutmayın herşey elinizde, küçük dokunuşlar ile büyük farklar yapabilirsiniz. 🙂

Sonraki İçerikTrend Dekoratif Salon Ayna Modelleri
TEILEN