Ünlü Şarkıcı Gülşen’in Evi Sizlerle

views
gulsenin-evi

Bugün sevilen ve şarkıları dinlenen ünlü sanatçılardan “Gülşen”nin evine konuk oluyoruz. Halk olarak sevdiğimiz sanatçıların ve merak ettiğimiz kişilerin, özellikle de bu kişiler ünlü ise onların yaşadıkları ve yaptıkları şeyler konusunda epey meraklı oluyoruz. Bu ünlü kişilerden biri de Gülşen. Uzun yıllardır tanıdığımız ve şarkılarını ezberlediğimiz Gülşen’in evini sizler için tanıyoruz.

Gülşen’in Oturma Odası Tarzı

Aşağıdaki fotoğrafa baktığımızda, Gülşen sade ve renk kombinasyonuna önem veren bir dekor tercih etmiş. Halılar ve koltuktan bunu anlayabiliyoruz.

Gülşen’in Yemek Odası

Resmi incelediğimizde kırmız halının odayı kapladığını görebiliyoruz. Masa ve duvar çıtalarının ahşaptan yana tercih edildiğini görebiliyoruz.

Gülşen’in Mutfak Dekorasyonu

Mutfak resmini incelediğimizde ahşap ağırlık dekor tercih edildiğini anlayabiliyoruz. Gülşen ahşap içeren eşyaları seviyor gibi görünüyor.

Gülşen’nin Evi Banyo

Gülşenin banyoda vakit geçirmeyi sevdiğini biliyor muydunuz? Bu yüzden banyonunda çok iyi dekor edildiği bir gerçek.

Gülşen’nin Evi Yatak Odası

Kırmızı halıya burada da rastlıyoruz. Demek ki Gülşen evinde aynı renk tonda halıları seviyor. Dikkatle baktığınızda eşyalarında renk uyumu olduğunu görebilirsiniz.

Bu yazımızda Gülşen’nin evini tanıttık. Başka ünlülerinde, evlerini tanıtmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Please enter your comment!